Андрей Николов заема мястото на д-р инж. Румен Кисьов Андрей Златков

...
Андрей Николов заема мястото на д-р инж. Румен Кисьов Андрей Златков
Коментари Харесай

Община Созопол с нов заместник-кмет

Андрей Николов заема мястото на д-р инж. Румен Кисьов

Андрей Златков Николов е новият заместник-кмет на община Созопол. Той беше показан през днешния ден на общинската администрация. Николов ще дава отговор за няколко ресора: Устройство на територията, капиталова политика, екология и проекти; Управление на собствеността, туризъм и икономически дейности; Специални и контролни дейности; Оперативна програма „ Общински гори и озеленяване " и Оперативна програма " Рибарски пристанища ".

Андрей Николов е назначен на мястото на доктор инж. Румен Кисьов, който беше заместник-кмет в първия мандат на кмета Тихомир Янакиев. Той съобщи щафетата с концепцията да се даде път на по-младите експерти. Андрей Николов е измежду дейните общински съветници в локалния парламент в Созопол. Той беше определен за втори мандат от листата на „ Българска социалистическа партия за България “. Сега неговото място в локалния парламент заема Деница Георгиева. Той беше и претендент за депутат и събра най-вече преференции по време на парламентарните избори през 2022г.

Андрей Николов е роден през 1991 година. Завършил е частната британска гимназия „ Британика “, а по-късно и висше обучение по специалността „ Бизнес администрация “ в Бургаския свободен университет. В момента приключва мигистратурата си по специалността „ Държавна и локална администрация “. Женен е, с две дъщери, които възпитава в духа на обичайните български полезности. Когато има свободно време, го посвещава на лов на риба.

За времето, в което се включи в политическия живот на Созопол, той се утвърди като едно от най-ярките и разпознаваеми имена в локалната политика и потвърди, че оправдава доверието на съгражданите си. Неговата цел е да позволява проблемите им.

Андрей е наследник на някогашния кмет Златко Николов, управлявал общината два мандата в най-трудния интервал от прехода – от 1994 до 2003 година. Местните го помнят като добър собственик на общината и с това, че съобщи Созопол на идващия кмет Веска Караманова в устойчиво финансово положение.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР